Hачало
Жоао де Деус
Каза де Дом Инасио
Дуxовни лечители
Кристално легло
Жоао де Деус в Германия
Пътувания до Kаза
Предложени книги
Молитви
Моите благословени картини
Снимки
Преживявания
За мен
Полезни линкове
Koнтакт
Обърнете внимание
Ha немски
На английски
 

Благословени енергийни картини от казата Дом Инасио де Лойола

 

По време на посещението на Жоао де Деус във Виена на 28-31 Март 2011 год. получих благословия за картината ми Исус от духовният лечител, д-р Хосе Валдивино. Д-р Хосе Валдивино също подписа картината и потвърди, че Исус изглежда така с думите: " Да, това е Той, Той така изглежда, ти си го направила много добре! ".

Сананда - Христос

Сананда е същата висша същност, която ние познаваме като Исус. Сананда е името на Христовата енергия и е символ на безусловната любов и всеотдайност, като израз на божественото съзнание. Sananda работи непрекъснато за посяването на  Христосовото съзнанието в сърцата на хората по земята, подкрепяйки по този начин процеса на възнесението на човечеството и на земята. Той е винаги със съвет и помощ за нас тука.
Тъй като картините са мощни източници на енергия, имах изключително желание да дам възможност на много хора да могат да ги получат на достъпни цени. По този начин се разви смесена техника на изкуството от картини печатени върху платно и след това допълнително дообработени от мен с акрилни бои. Те са рафинирани със златна боя, за да могат да се репродуцирват специалните 3D ефекти и холограми, които правят картините толкова удивителни. Чрез специален процес, при който блясъка на цвета и вибрациите остават запазени са копията от оригиналите като репродукции отпечатени на високо качество платно. Подобно на оригиналите, тези са опънати върху дървена рамка, подписани, със специална UV защитна - боя запечатени и по краищата са така оцветени, че да може да изглеждат добре и без рамка. Копията въплащават същата енергия в себе си, както и оригиналите.

Размер: 70 X 60

Картината е също като плакат и пощенски картички от юни на разположение.

Цена за плакат в размер 30 Х 33 е 20 лв.

За да видите други творби от мен, моля, кликнете на този линк: www.divinevisions.at