Hачало
Жоао де Деус
Каза де Дом Инасио
Дуxовни лечители
Кристално легло
Жоао де Деус в Германия
Пътувания до Kаза
Предложени книги
Молитви
Моите благословени картини
Снимки
Преживявания
За мен
Полезни линкове
Koнтакт
Обърнете внимание
Ha немски
На английски
 

"Аз не лекувам никого, Бог е този, който лекува. "

                                                            Жоао Тейшейра де Фария

Жоао Тейшейра де Фария е роден в бедно семейство в централна Бразилия. Този обикновен човек, който е учил само две години в начално училище, още от най ранна възраст е докоснат от по-висша сила.

Жоао Тейшейра де Фария днес е известен в световен мащаб като  Joao de Deus, John of God,  Жоао Божи. Тези имена са му дадени от благодарните хора и са израз на техните почитания и любов.

Жоао де Деус е един от най - мощните трансмедиални духовни лечители в момента в света.Той, като медиум, доброволно, чрез своето тяло, става канал за лечителската енергия на високо развити духовни същества, наречени Eнтитис, като Св. Игнасио де Лойола,  Св. Франциск Хавиер, Св. Франциск от Асизи и много други. Той е несъзнателен трансмедиум, което означава, че не си спомня за това, което прави по време на сеансите.

Жоао де Деус започва да работи като медиум на 16 годишна възраст. Тогава за първи път в него се въплъщава духът на цар Соломон, благодарение на което, той изцелява около петдесет души за един сеанс, намиращи се в спиритуалистичния център " Христос Спасител".

Бразилският лечител се е посветил, вече петдесет години, в полза на човечеството, с цел, чрез своята Божествена дарба, да облекчава страданията на хората в земния им живот. Жоао де Деус желае да бъде вестител на Бога, и е подчинил живота си на тази мисия. За своята лечителска дейност медиумът не приема пари. За себе си той казва, че няма лечебна сила, а само Бог е този, който лекува.

Целият жизнен път на медиум Жоао де Деус е съпроводен от духовните лечители, давайки му сила, чрез чудодейните дарове на Бог, да докосне много хора с просветляваща вяра в чудесата на изцелението на тялото, ума и духа.