Hачало
Жоао де Деус
Каза де Дом Инасио
Дуxовни лечители
Кристално легло
Жоао де Деус в Австрия
Пътувания до Kаза
Предложени книги
Молитви
Моите благословени картини
Снимки
Преживявания
За мен
Полезни линкове
Koнтакт
Обърнете внимание
Ha немски
На английски
 


Жоао де Деус ще бъде в Залцбург - Австрия от 16 до 18 Май 2014 (виж линка)

       Следващата информация подлежи на перманентно актуализиране.

 

       Програма

       7:30 часа

       Haчало. Влизане на посетителите, които имат входни карти за този ден в приемната зала и заемане на местата.
   
      
9:00-12:00 часа

       Предиобедна сесия. Хората ще бъдат разделени на групи и така ще минават при Жоао де Деус:

·         Група за първо посещение - за хора, които за първи път се срещат с Духовните Лечители.

·         Група за второ посещение - за хора, които са минали вече на консултация с Духовните Лечители  ( в Бразилия - лично или чрез снимки,в Германия, или по време на някой друг семинар на Жоао де Деус в различни държави, включително и за всички хора, които вече са пили билки ).

·         Група за духовна операция - за хора, които са поканени от Духовните Лечители за операция.

·         Група за ревизия - за хора, които преди 8 дни или повече са получили духовна или физическа операция в Бразилия или по време на някой друг семинар на Жоао де Деус в различни държави.

      12:00 до 14:00 часа

       Обедна почивка.

       От 10:00 до 13:00 ще се раздава всеки ден безплатна "благословена супа" за всички участници.  Във фоайето ще се показват филми за лечебната дейност на Жоао де Деус и ще се провеждат медитации.
По време на обедната почивка участниците ще имат възможност да си закупят "благословена вода", "благословени кристали", "благословени картини", книги, аудио и видео дискове на специализиран щанд.
През цялото време участниците ще бъдат обслужвани и от информационен щанд.
Организаторите са осигурили щандове, на които ще се продават
храна и напитки.  

       14:00 до 17:00 часа

       Следобедна сесия - подобно на предиобедната сесия.

       17:00 часа

       Приключване на семинара за съответния ден с медитативен ритуал.

       Инструкции за пребиваването на всеки посетител по време на лечебните дни:

·        Духовните Лечители  препоръчват на всички участници по време на семинара да бъдат облечени с бели дрехи. Това е необходимо, за да се вижда ясно човешката аура, чрез която става диагностицирането на физическото, менталното и духовното тяло на човека.

·        По времето на престоя във всички зали и стаи на семинара не се допуска кръстостването на ръцете и  краката, за да не се прекъсва потока на изцелителната енергия.

·       След всякя духовна операция трябва да почивате, да не сте на места пълни с хора в продължение на 24 часа и да не повдигате тежък багаж в рамките на една седмица след операцията. След първата операция - никакъв секс в продължение на 40 дни! След всяка последваща операция - никакъв секс в продължение на 8 дни! Също така, в продължение на 40 дни, не трябва да ядете свинско месо или неговите субпродукти, не пийте алкохол и не яжте нищо, което съдържа люто ( черен пипер, бял пипер, лют червен пипер, люти чушки ). На седмата нощ след операцията трябва да се облечете в бяло, да поставете чаша с благословена вода до леглото си и да се помолите на Духовните Лечители за приключване на операцията и отстраняване на духовните шевове. На следващия ден кажете една молитва, благодарете на  Духовните Лечители и изпийте енергетизираната вода в чашата.

·       По време на медитация или духовна операция се стои непременно със затворени очи.

·       По време на семинара и в продължение на 40 дни след това, не правете лечителни сесии с други форми на енергийна терапия.

 

       Кратък преглед на възможните методи за лечение в Австрия и Германия от Жоао де Деус:

·      Молитви и медитации в енергийните стаи, където посетителите усилват своята способност за духовна концентрация. Чрез навлизане във вътрешния си покой те задълбочават духовното си разбиране за собствената си Божественост. През това време духовните лечители активно работят с най-висшата им същност и извършват лечебната си дейност.

·      Престояване в енергийните стаи ( на енергийния поток и за медитация ), където се създава силно енергийно поле, което поддържа работата на Духовните Лечители.

·      Медитация в стаята на въплътения Лечител - само по негова специална покана.

·      След всякя духовна операция трябва да почивате, да не сте на места пълни с хора в продължение на 24 часа и да не повдигате тежък багаж в рамките на една седмица след операцията. След първата операция - никакъв секс в продължение на 40 дни! След всяка последваща операция - никакъв секс в продължение на 8 дни! Също така, в продължение на 40 дни, не трябва да ядете свинско месо или неговите субпродукти, не пийте алкохол и не яжте нищо, което съдържа люто ( черен пипер, бял пипер, лют червен пипер, люти чушки ). На седмата нощ след операцията трябва да се облечете в бяло, да поставете чаша с благословена вода до леглото си и да се помолите на Духовните Лечители за приключване на операцията и отстраняване на духовните шевове. На следващия ден кажете една молитва, благодарете на  Духовните Лечители и изпийте енергетизираната вода в чашата.

·      Духовен пренос на енергия, която се дава на посетителите от Духовните Лечители през цялото време на дневния семинар.

·      Благословена супа, която е част от лечебната традиция в Казата и се сервира по време на семинара безплатно.

·      Благословена вода, която може да се пие от всички посетители на семинара и се препоръчва за подкрепа на лечебния процес. 

·      Благословена вода, която се енергетизира индивидуално за посетителите, които са получили духовна операция и която замества билките ( важи само за семинара в Германия ).

·      Триъгълника, където можете да сложите в долната му част писмени молитви и снимки за изцеление.

·       "Кристално легло" - по желание или по препоръка от Духовните Лечители ( за подробности виж съответния линк в този сайт ).

·      Получаване на препоръка от Духовните лечители  за последващо лечение в Казата - Бразилия.

·      Благословени кристали от Бразилия - могат да се закупят от търговския щанд на семинара и да се ползват за лечение у дома.

      Забележка: Благословената вода и кристалното легло се заплащат.

       При подготовката за това пътуване се препоръчват следните книги:

"Жоао Де Деус - бразилският лечител, докоснал и преобразил живота на милиони хора" - от Хедър Къминг и Карън Лефлър; издателство Юнивърс "Нова Епоха"; София 2009.

"Книга на чудесата - Лечителската дейност на Жоао Де Деус" - от Джоузи Рейвън Уинг; издателство Юнивърс "Нова Епоха"; София 2009.