Hачало
Жоао де Деус
Каза де Дом Инасио
Дуxовни лечители
Кристално легло
Жоао де Деус в Германия
Пътувания до Kаза
Предложени книги
Молитви
Моите благословени картини
Снимки
Преживявания
За мен
Полезни линкове
Koнтакт
Обърнете внимание
Ha немски
На английски
 

"За онези, които вярват, не са необходими думи.
За тези,
които не вярват, няма думи които са достатъчни "

Свети Инасио де Лойола

В казата

Казата Дом Инасио де Лойола е в малкия град Aбаджания в централна (средна) Бразилия. Градът Aбаджания се намира между два града с летище и е на около 100 км югозападно от столицата Бразилия, и на около 90 км североизточно от Гояния, областната столицата на Гоя.

Уникалното разположение на Aбаджания върху едно място с мощна кристална формация като особен източник на енергия, която заедно с духовната работа, която тука се извършва, създава много силна енергия. Тук вършат хиляди състрадателни духовни лечители лечебната си дейност.

Казата е основана през 1979 г. от Жоао Тейшейра де Фарияс. Казата де Дон Инасио носи името на светеца Инасио де Лойола, основател на йезуититският орден, и е духовен лечителен център, където Жоао де Деус върши лечебната си работа, без да иска пари.

Безброй хора по света, които търсят помощ идват в казата повече от хиляда на ден. Никой никога не е бил отхвърлен и много хора съобщават за много изключителни преживявания в казата.

Казата е отворена всеки ден между 7-9 часа. Жоао де Деус е винаги в сряда, четвъртък и петък там, и върши лечебната си работа.